Autorid: Janeli Janson, Marge Ugezene • 10. veebruar 2022

Enn Veskimägi: kui asja südamega võtad, siis töötadki üle

"Professionaalid teevad oma asja väga hästi ja südamega ning sealt tekibki stress ja ülekoormus," rääkis suurettevõtja ja mööblitööstuse Standard omanik Enn Veskimägi Äripäeva raadio saates "Kuum tool".
Enn Veskimägi
Foto: Äripäev

Mööblitööstus Standard teatas hiljuti, et ettevõtte juhiks saab endine maksu- ja tolliameti juht Marek Helm. Standardi omanik Enn Veskimägi rääkis saates "Kuum tool", miks ta otsustas Helmi ettevõtet juhtima võtta ja millised on tema ootused uuele juhile. Lisaks sellele kõneles Veskimägi ka näiteks julgeolekust ja ületöötamisest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077