Autor: Marge Ugezene • 7. veebruar 2022

Enn Veskimägi võttis Marek Helmi appi: eelmine juhatus tegi kalliks läinud vigu

Suurettevõtja, mööblitööstuse Standard omanik Enn Veskimägi rääkis Äripäeva raadio saates "Kuum tool", miks ta kutsus ettevõtte uueks juhiks endise maksu- ja tolliameti juhi Marek Helmi ja mis on talle pandud ootused.
Suurtööstur Enn Veskimägi ütles, et pidi ettevõtte juurest taandumise edasi lükkama, sest eelmine juhatus tegi kalliks läinud vigu, mida nüüd uus juht Marek Helm parandama hakkab. "Meil on pilt ees ja selge. Marek on ettevõtte kohta tehtud auditi läbi lugenud. Ta teab, kuhu tuleb," selgita ta saates "Kuum tool".
Foto: Raul Mee

"Eelmine juhtkond tegi vigu ja kirjutas alla lepingutele, mis polnud Standardile kasulikud," rääkis ta saates. Majja toodi võõrkeelseid lepinguid, mida keegi läbi ei lugenud, aga kirjutati alla. "Plussist sai null," rääkis ta tekitatud kahjust. Lisaks tuli saates jutt sellest, miks Ukraina sõjast rääkimine paistab talle olulistelt teemadelt tähelepanu eemale juhtimisena, miks töötajate leidmise küsimuses tunneli lõpus valgust veel ei paista ja kuidas juhid-omanikud saavad üleliigse stressi leevendamisel aidata, mis on ka tema ettevõttes päevakorras.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077