Autor: Tööstusuudised.ee • 2. veebruar 2022

Marek Helm liitub Standardiga

Eesti pikima ajalooga mööblitööstuse tegevjuhina alustab aprillist tööd Marek Helm, kes juhtis siiani rahvusvahelise tarkvara- ja ärikonsultatsioonide ettevõtte Nortal tegevust Araabia riikides ning Aafrikas.
Marek Helm
Foto: AS Standard

Standardi juhatuse esimehe Enn Veskimägi sõnul on Marek Helm tipptegija, kelle pikk juhtimis- ning välisturgudel töötamise kogemus aitab ellu viia mööblitootja rahvusvahelisi kasvuambitsioone. Enn Veskimägi: „Tunnen Marekit väga võimeka juhina, kellel on väga tugev juhtimise kogemus. Marek on olnud eestvedajaks Maksu- ja Tolliameti ühendamisel, Politsei ja Piirivalve ja Riigi Tugiteenuste Keskuse loomisel. Tema juhtimisel toimusid Maksu- ja Tolliametis olulised reformid ettevõtluskeskkonna arendamiseks“.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077