Autor: Linda Eensaar • 22. november 2021

Veskimäed võtsid mitmekesi Standardi juhtimise üle

Eduka Eesti mööblitootja Standardi uueks tegevjuhiks sai Vegerd Veskimägi, kes on ühtlasi Standardi juhatuse esimehe Enn Veskimägi poeg. Ka Enn Veskimägi ise tuli novembris pärast kaheaastast pausi tagasi juhatuse esimeheks.
AS Standardi juhatuse esimees Enn Veskimägi.
Autor: Raul Mee

Vegerd Veskimägi asus tegevjuhi kohale Priit Tamme asemel, kes sai Standardi juhiks aastal 2019. Priit Tamm on seni olnud olnud nii ettevõtte juhatuses kui ka omanikeringis juba viimased 17 aastat. Enne teda oli tegevjuhiks suuromanik Enn Veskimägi ise.

"Standardi hotelliäri suund on see, mis Covid-19 tingimustes sai kõige rohkem pihta. Äri on muutunud keerulisemaks ja juhtimine komplitseeritumaks, seetõttu tuli ka otsus juhtide vahetuseks," selgitas Enn Veskimägi muutusi juhatuses ja lisas, et Vegerd Veskimägi funktsioon on välja töötada uus strateegia ja muudatused struktuuris.

Uus tegevjuht Vegerd Veskimägi oli varem Standardis arendusjuhiks ning ettevõtte juhatusse nimetati ta Äripäeva Infopanga andmetel käesoleva aasta oktoobris ning Priit Tamm lahkus juhatusest novembri alguses. Praegu on noor Veskimägi Lõuna-Ameerikas ning kommentaari anda ei saanud.

Loe pikemalt Äripäevast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077