Autor: Harro Puusild • 27. jaanuar 2022

Harju Elektri juht Tiit Atso: otsustajatel tuleb nüüd pikaajalisi lahendusi otsida

Kõrgete energiahindade leevendusmeetmed on küll tervitatavad, aga siiski lühiajalised, mistõttu tuleks otsustajatel nüüd keskenduda pikaajaliste lahenduste otsimisele, sõnas Harju Elektri juht Tiit Atso Tööstusuudiste tööstusjuhtide küsitluses.
Harju Elektri juht Tiit Atso
Foto: Liis Treimann

Veel ütles Tiit Atso, et elektrihinna tõus mõjutas Harju Elektrit kuni kolmanda kvartalini, sest hiljem õnnestus ettevõttes elektrihind mõistlikul tasemel fikseerida. "Oleme valmis, et hind tulevikus tõuseb," märkis tööstusjuht ja selgitas, kuidas ettevõte selleks valmistub. Lisaks prognoosib Atso intervjuus, mis ootab ees sisendhindu, ja avab ka ettevõtte plaane.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077