Autor: Harro Puusild • 26. jaanuar 2022

Selgusid Pärnu Tarneahelakonverentsi programmijuhid ja peateema

26.-27. mail toimuva Pärnu Tarneahelakonverentsi programmijuhid on tarneahela eksperdid Kerttily Golubeva ja Hannes Laaser. Konverents kannab tänavu alapealkirja "Mõistlik ja mõttetu".
Kerttily Golubeva ja Hannes Laaser
Foto: Raul Mee

Kerttily Golubeva on hanke- ja tarneahela juhtimise ekspert ning koolitaja, samuti TalTechi ja Tallinna Majanduskooli õppejõud.

Golubeva on töötanud rahvusvahelistes ettevõtetes ostu-, hanke- ja tarneahela juhtimise valdkonnas üle 20 aasta. Ta on õppinud Londonis ja omandanud rahvusvaheliselt tunnustatud CIPS (Chartered Institute of Procurement and Supply) kvalifikatsiooni. Aastatel 2000-2002 töötas ta Elcoteq insenerikeskuses materjali grupi koosseisus. Aastatel 2002-2007 tegeles ta hulgikaubanduses rahvusvaheliselt tuntud kaubamärkide ostu- ja hankealaste küsimustega ja koordineeris ning arendas tarneahelat. Aastate 2007-2017 töötas Globeva Ensto kontsernis hankejuhtina ning alates 2017. aasta novembrist Carlsberg Groupis, Baltikumi planeerimisjuhina. Ta on õppinud finantsjuhtimist ja lõpetanud magistrantuuri organisatsioonikäitumises.

Hannes Laaser on tarneahelaekspert ja konsultant. Laaser on töötanud rahvusvahelistes ettevõtetes ostu-, hanke- ja tarneahela juhtimise valdkonnas üle 15 aasta. Oma hariduse on ta saanud Tallinna Tehnikakõrgkoolist. Hetkel on käsil magistriõpingud Tartu Ülikoolis. Lisaks on ta täiendanud ennast tarneahela juhtimise vallas Põhjamaades ja Lääne-Euroopas.

Aastatel 2003 - 2006 töötas Laaser Stoneridge Electronics`is materjalide planeerijana. Aastatel 2006-2015 töötas ABB kontsernis erinevatel positsioonidel, alustades ostujuhist ja lõpetades grupi kategooriajuhi ametiga. 2015-2018 juhtis ta Telia Eesti tarneahelajuhtimise osakonda ja 2019-2020 oli Glamox grupi hankejuht. Tema kõige südamelähedasemaks teemaks on saanud strateegiline hankejuhtimine ja kõik sellega seonduv.

Pärnu tarneahelakonverents 2022 "Mõistlik ja mõttetu" toimub 26.-27. mail Pärnu Kontserdimajas. Konverentsi programmi avalikustame veebruari esimeses pooles.

Täiendavat infot ja registreerimisvõimaluse leiab SIIT.

NB! Soodsaim hind kehtib 31. jaanuarini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077