Autor: Harro Puusild • 28. detsember 2021

Tarmo Noop: rohepöördes ei tohi unustada, et ettevõte peab teenima kasumit

Ettevõtjad ei tohi rohepöördes unustada oma esimest kohustust, milleks on kasumi teenimine, ütles A. Le Coq juht Tarmo Noop hiljuti toimunud Tööstuse äriplaani konverentsi aruteluringis.
A. Le Coqi juht Tarmo Noop
Foto: Raul Mee

"Kui rääkida rohepöördest ja põhjustest, miks me seda teeme, siis ma ikkagi ütleksin, et reaalsus on väga lihtne: maailma inimkonnal kulus jämedalt 30 000 aastat, et tõsta oma arvukus 2 miljardile, edasi kulus 100 aastat, et tõsta arvukus jämedalt 8 miljardile. Selge on see, et ressursse kui selliseid niisuguse populatsiooni jaoks enam ei jätku," kõneles Tarmo Noop rohepöördele pühendatud arutelus. "Tunnetame seda iga päev ja igal ajal, mis tähendab, et peale rohetuleviku teist tulevikku ei ole."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077