Autor: Tööstusuudised.ee • 20. juuli 2021

ABB Grupp omandab mobiilrobotite tootja ASTI

ABB Grupp omandab juhtiva autonoomsete mobiilrobotite tootja ASTI Mobile Robotics Group, et pakkuda uue põlvkonna paindlikke automaatikalahendusi. Ühtlasi laiendab ABB ostuga veelgi oma robootika- ja automaatikavaldkonna portfelli. Vastavalt poolte kokkuleppele tehingu hinda ei avaldata.
Foto: Job Vermeulen

1982. aastal asutatud ASTI peakontor asub Hispaanias Burgoses, ettevõttes töötab üle 300 inimese Hispaanias, Prantsusmaal ja Saksamaal. ASTI suuromanik on Veronica Pascual Boé, kes on ühtlasi ka firma tegevjuht. ASTI peamised kliendid on auto-, logistika-, toidu- ja joogi- ning farmaatsiatööstuse ettevõtted 20 riigis. Alates 2015. aastast on ASTI aastakasv olnud ligi 30 protsenti ja tänavune prognoositud müügitulu umbes 50 miljonit dollarit.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077