Autor: Tööstusuudised.ee • 5. november 2020

Siem kohtumisel mööblitootjatega: peame mõtlema, kuidas toetada tootearendust ja digitaliseerimisest

Peame mõtlema, kuidas toetada mööblitööstust just tootearenduse ja digitaliseerimise osas, sest need investeeringud aitavad ettevõtjatel pikaajaliselt konkurentsis püsida, ütles väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siem kohtumisel mööblitootjatega.
Raul Siem
Foto: Liis Treimann

Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siem kohtus Eesti mööblitootmisettevõtete ning Eesti Mööblitootjate Liidu esindajatega, et arutada töötleva tööstuse olukorra üle koroonaviiruse kriisi valguses, ekspordivõimaluste laiendamise ning muude sektori väljakutsete ja ambitsioonide üle.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077