Autor: Anu Jõgi • 17. juuni 2020

Listeeriaskandaali aasta viis M.V.Wooli miinusesse

25. novembri intsident kalatehases. Pärast M.V.Wooli pressikonverentsi suleti tehase sissepääsud ja ligikaudu pool tundi ei lastud tehasesse veterinaarameti ametnikke, kes tulid kontrollima, kas kalatööstus järgib nende otsust sulgeda M.V.Wooli tehased. Lõpuks neile siiski uksed avati.
Foto: Liis Treimann
Mullu listeeriaskandaali käes vaevelnud kalatootja M.V.Wool lõpetas eelmise aasta kahanenud käibe ja kahjumiga.

Aasta varem üle 23 miljoni euro suuruse käibega M.V.Wooli eelmise aasta käibeks kujunes mullu üle 19 miljoni euro ja ettevõte jäi ligi 463 000 euroga kahjumisse. Aasta varem oli ettevõtte kasum samas suurusjärgus, selgub majandusaasta aruandest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077