Autorid: Rivo Sarapik, Harro Puusild • 5. mai 2020

Virve Jõgeva: kui kriisist väljume, on olukord ettevõtetes palju muutunud

Kui me sellest kriisist välja tuleme, on olukord ettevõtetes väga palju muutunud, hoiatas valgustitootja Glamox juht Virve Jõgeva hiljuti Äripäeva raadio saates "Mobiilne juhtimine", mis võttis fookusesse töö inimestega.
Virve Jõgeva sõnul tuleb alati mõelda ka sellele, et tulla võib ka keerulisi aegu.
Foto: Raul Mee

Mullu 53,5 miljoni euro suuruse käibeni jõudnud valgustitootjat Glamox juhtiv Virve Jõgeva rääkis saates, et üks osa tippjuhtide tööst peaks olema pidev kriiside hindamine. „Hea oli vaadata meie oma riskimaatrikseid, kus olime tegelikult aasta tagasi hinnanud, kas mingi selline epideemia võiks tekkida. Loomulikult oli selle riski tase väga madal,“ märkis Jõgeva.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077