Autor: Tööstusuudised.ee • 9. august 2019

Stigo juht: Hiinas tootmine on peavalu

Esmaspäeval, 12. augustil alustab Äripäeva raadios saatesarja "Tööstusuudised eetris" uus hooaeg, mille avasaates on külas elektrimopeedi tootva Stigo juht Ardo Reinsalu.
Stigo juht Ardo Reinsalu
Foto: Tööstusuudised.ee

Ardo Reinsalu räägib esmaspäevases saates nii ettevõtte käekäigust kui ka edasistest plaanidest, aga ka näiteks Hiina turust ja sealsest tootmisest. Reinsalu tõdeb saates, et Hiinas ei ole sugugi kerge toota.

"Selleks ei ole piisavalt saateaega, et rääkida Hiina kogemustest, aga Hiinas toota on tõepoolest peavalu," märgib Reinsalu. "Kõik need riskid, millest räägitakse, et sa tellid ühe ja saad teise asja või üks partii on hea ja teine halb, on meil realiseerunud. Ainus põhjus, miks me oleme vastu pidanud ja seal edasi teeme, on see, et meil on Hiina oma tiim."

Sellest, kuidas tiim ettevõtet Hiinas hoiab, ja paljust muust juba esmaspäevases saates.

Saadet "Tööstusuudised eetris" saab kuulata 12. augustil kell 13.00 Äripäeva raadios sagedusel 92,4 MHz. Saatejuht on Harro Puusild.

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kõiki saateid on võimalik järele kuulata Äripäeva uues podcastide keskkonnas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077