Autor: Tööstusuudised.ee • 18. juuli 2019

Harju Elektri tütarettevõte võitis 1,3 miljoni eurose trafohanke

Harju Elektri tütarettevõte, elektrikaupade projekti- ja jaemüüja Energo Veritas võitis Elektrilevi jaotusvõrgu trafode hanke, mille maht on 1,3 miljonit.
Energo Veritase juhataja Kristo Reinhold
Foto: Harju Elekter

“Energo Veritase pakkumus vastas kõikidele meie poolt seatud hanke tingimustele. Lepingupartner tagab kahe aasta jooksul nii plaaniliste kui ka rikketöödeks vajalike trafode väljastamise. Elektrilevi kasutab hangitud trafosid üle Eesti jaotusvõrgu alajaamades,” ütles Elektrilevi peaspetsialist Evelin Prüüs pressiteates.

“Pakkumise võit oli Energo Veritase jaoks tunnistus täiskasvanuks saamisest. Hanke nõuded olid karmid, kuid me kvalifitseerusime oma referentsidega ja ei pidanud emaettevõte Harju Elektriga ühispakkumisse minema,” märkis Energo Veritase juhataja Kristo Reinhold.

Turu olukorda kommenteerides ütleb Reinhold, et elektrivõrkude mahud on stabiliseerunud ja selles vallas tööd jätkub. Ehitusturg on veel 2 aastat üleval ja siseinstallatsioon on jätkuvalt tõusuteel.

Energo Veritase juhi sõnul on ettevõte järgmine suur samm andmeside viimase miili materjalide pakkumine Elektrilevi koostööpartneritele. “Me pakume seal vaid heaks kiidetud omadustega materjale,” lisas ta. Energo Veritas osaleb täna kõikides suuremates Elektrilevi ja Eleringi projektides.

Harju Elektri tütarettevõte Energo Veritas OÜ on 2015. aastal kohalikul kapitalil loodud elektrimaterjalide ja -seadmete müügiettevõte. Alates 2017. aasta aprillist on Energo Veritas Harju Elekter Grupi tütarettevõte. Ettevõte annab tööd 25 inimesele, 2018. aasta käive oli 7 miljonit eurot.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077