Autor: Tööstusuudised.ee • 2. juuli 2019

Veljo Konnimois: “Pöörake tähelepanu oma töötajatele, sest nende seas on pärleid”

Radius Machining tegevjuht Veljo Konnimois ei hoia oma head meelt tagasi ning tunnistab, et „Eesti parima freesija“ tiitli andmine nende ettevõtte töötajale ei tulnud talle väga suure üllatusena.
Timo Vilumets auhinda vastu võtmas.
Foto: Erakogu

Esmaspäeval anti üle tiitel “Eesti parim freesija 2019”, mille võttis vastu Radius Machiningus töötav freesimisosakonna juhataja Timo Vilumets. Lisaks uhkele tiitlile sai Vilumets auhinnaks kõik-hinnas Vahemere kruiisi kahele.

“Olles Timoga mitu aastat koos töötanud, siis ei tulnud võit minu jaoks üllatusena, sest tean, milline on tema tase ning ennekõike pühendumus tehtavale tööle. Timo on alati täpne ning kindlasti iseloomustab teda vanasõna, et üheksa korda mõõda ja ükskord lõika. Just see on teinud temast meie ettevõtte osakonna juhataja.”

Konnimois tunnistab, et kuigi tööstussektoris on alati vaja osavaid töökäsi, siis tema tunneb head meelt just nende inimeste üle, kes tema meeskonnas on.

“Minul isiklikult on äärmiselt hea meel, et Radius Machining on tööandjaks Eesti parimale, olgu selleks siis äsja tiitliga pärjatud freesija või siis muude ametikohtadel töötavad spetsialistid. Inimesi ja nende tehtavat tööd tuleb väärtustada, sest kui ei ole häid inimesi, ei ole ka tegevjuhil midagi mida juhtida. Minu soovitus teistele juhtidele ongi see, et pöörake oma inimestele tähelepanu, sest nende seas on kindlasti pärleid, keda hoida, tunnustada ja hea sõnaga meeles pidada.”

Radius Machiningu tegevjuht lubab omalt poolt samuti Vilumetsa premeerida kohe kui kruiisilemineku kuupäevad on teada. „Anname kindlasti omapoolse panuse reisile kaasa, kuid hetkel jätame saladuseks mis selleks täpselt olema saab.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077