7. veebruar 2018

Saare paadimeistrid tabasid tööstusspioonid

Alunaudi paat.
Autor: Harro Puusild
Saaremaa paadiehitaja Alunaut käis läinud nädalal Düsseldorfis paadimessil, kus tal läks nii hästi, et praegu on ettevõte laovaruta, kirjutas Saarte Hääl. Samas sai neile messil osaks huvitav kogemus kahtlaste meestega.

Saaremaal Tornimäel alumiiniumpaate ehitava Alunaudi tegevjuht Mark Muru ütles, et nad said messilt tagasi tuua vaid kaks tootenäidist, üks paat osteti otse stendilt ära.

Menukaid saare paadimeistreid tabas aga üritusel üllatus, kui nad tabasid teolt „mingit slaavi keelt kõnelevad kummaliselt käitunud mehed“, kes üritasid korduvalt nende toodangut pisidetailideni salaja üles pildistada.Kui saarlane neid märkas ja neile läheneda üritas, lasid nood jalga, ent tulid tagasi ja jätkasid oma tegevust, kui Muru oli eemaldunud, kirjutas Saarte Hääl. Tuli välja, et mehed üritasidki võimalikult palju infot talletada, kuidas Saaremaal valminud paatide inseneeriapool täpsemalt välja näeb ja toimib.Et Muru postitas foto kopeerijatest Facebooki, on talle seal ka vihjatud, mis meestega võis tegemist olla, kirjutas Saarte Hääl.

Autor: Äripäev.ee

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077