• 07.08.17, 17:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tesla otsib raha Model 3 tootmiseks

Kuigi Tesla juht Elon Musk teatas, et Model 3 tellimusi on nii palju, et teisest poolaastast kujuneb Tesla töötajatele "tootmispõrgu", on tal väike probleem: tootmiseks napib raha.
Tesla Model 3 prototüüp.
  • Tesla Model 3 prototüüp. Foto: Scanpix/Reuters
Tesla teatas täna, et plaanib lasta välja 1,5 miljardi dollari eest võlakirju, et saada raha Model 3 tootmiseks, vahendab uudisteagentuur Reuters. Tesla teise kvartali tulemused näitasid, et kontsernil on vaba raha kolme miljardi dollari jagu – miljardi võrra vähem kui eelmises kvartalis. Reutersi andmetel on see pannud mitmed investorid aktsiaid lühikeseks müüma – teiste seas on aktsia kukkumisele panuse teinud ka Greenlight Capital.
Tesla aktsia kauples täna 357 dollaril.
Autor: Äripäev.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 14:42
Lihtne lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks - Infopanga võlaregister
Ettevõtte juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnikega ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada ettevõtte rahavoogusid ja tekitada täiendavat stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav protsess, eriti kui sellega kaasnevad pidevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister pakub aga tõhusat lahendust, mis aitab juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele