5. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harju Elekter ostis Telesilta Oy

Harju Elekter.
Foto: Raul Mee
Harju Elekter teatas börsiteate vahendusel, et allkirjastas 2. juunil lepingu Soome laevaehituse elektritööde ettevõtte Telesilta Oy kõigi aktsiate ostuks.

Telesilta Oy jätkab oma nime ja kaubamärgi all kontserni 100%lise tütarettevõttena. Harju Elekter teatas, et Telesilta Oy ostuga laiendab kontsern teadmisi ja oskusi laevade elektri- ja automaatikaseadmete valmistamisel ja paigaldamisel ning siseneb perspektiivsesse Soome laevaehituse sektorisse.

Ettevõte teatas, et kuna tehing ei ole börsi reglemendi tähenduses oluline, osapooled tehingu väärtust ei avalikusta.

Telesilta Oy juhatuse esimeheks nimetati Simo Puustelli ning liikmeteks Andres Allikmäe, Tiit Atso, Pertti Vuorinen ja Kari Laulajainen. Viimane jätkab ühtlasi Telesilta Oy tegevdirektorina.

Konsolideeritud raamatupidamise aruannetes kajastatakse Telesilta Oy majandustulemusi alates käesoleva aasta 1. juulist.

Telesilta Oy on Soomes Uusikaupunkis 1978. aastal asutatud elektritööde ettevõte, mis on spetsialiseerunud laevade elektrisüsteemide projekteerimisele, seadmete valmistamisele ja paigaldamisele, seadistamise ja hoolduseni välja. Ettevõtte 2016. aasta käive oli 4,5 miljonit eurot ning ettevõttes töötab 30 inimest.

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077