Autor: Harro Puusild • 2. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas pea 240 osalejaga Pärnu Tarneahelakonverents 2017

Pärnu Tarneahelakonverents 2017
Foto: Urmas Kamdron
Täna algas Pärnu linnas traditsiooniline tarneahelakonverents, kuhu on kogunenud pea 240 osalejat.

Selle aasta konverentsil keskendutakse igas mõttes kokku hoidmisele. Räägitakse sellest, kuidas hoida kokku oma kolleegide ja koostööpartneritega ning kuidas vähendada raiskamist ja kasutada ressursse. Juttu on ka uutest tehnoloogiatest, mis aitavad kokku hoida ka raha.

Lisaks käsitletakse konverentsil põhjalikult integratsiooni – nii vertikaalset, horisontaalset kui virtuaalset.

Pärnu Tarneahelakonverents 2017 moderaator on strateegia konsultant Marko Rillo.

Konverents kestab kaks päeva ja lõpeb reedel. 

Konverentsi täpse programmiga saate tutvuda SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077