26. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Graanul Investi juht: Eesti on ettevõtjale platvorm

Graanul Investi juht Raul Kirjanen.
Foto: Raul Mee
Graanul Investi juhile Raul Kirjanenile oli 2015. aasta väga edukas – ta pälvis aasta ärimehe tiitli ning tema meeskonnas töötab Eesti parim finantsjuht Raul Silivask.

Kirjanen ise leiab, et firma on meeskonnatöö ning üks särav täht ei suuda seda üksi vedada. „Mõne ametinimetuse kohta võibolla ei ole täna tiitlit, aga kui oleks, siis oleks meil häid kandidaate küll kõvasti,“ ütleb Euroopa suurima pelletitootja omanik.

Ettevõtte edukuse näitajad. "Minu jaoks hea ettevõte areneb, töötab rahvusvaheliselt ja suudab rahvusvahelises konkurentsis väga hästi toime tulla," ütleb Kirjanen. 

"Sellistele ettevõtetele vaatan ma alt üles. Tallink, mis on rahvusvahelises konkurentsis ka keerulistel aegadel väga hästi hakkama saanud. Efteni fondid on kinnisvarasektoris jõuliselt laienenud. Nortal on rahvusvaheliselt hästi hakkama saanud. Nende ettevõtete üle on põhjust uhkust tunda, eriti seepärast, et nende omanikestruktuur on Eestis ja Eesti kapitalil põhinev," sõnas ta. 

Kuidas Kirjanen oma meeskonda õiged inimesed leiab, seda loe pikemalt Äripäevast

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077