Autor: Tanel Raig • 1. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harju Elektri tütarettevõtte juht lahkub

Harju Elektri tütarettevõtte juht Ülo Merisalu lahkub oma ametikohalt.

Harju Elekter Elektrotehnika juhata Ülo Merisalu lahkub pärast 10 aastat ametikohalt. Alates 1.juunist 2015 asub juhatuse liikme kohale ja võtab ettevõtte juhi kohustused ja ülesanded üle ASi Harju Elekter Elektrotehnika müügidirektor Jan Osa.

Jan Osa (sünd.05.11.1969) on lõpetanud Tallinna Polütehnikumi tööstusettevõtete elektriseadmete erialal (1989) ning Tallinna Tehnikaülikooli elektriajamite ja tööstusautomaatika erialal (1994). Harju Elekter kontsernis töötab Jan Osa 1994. aastast, alates 1996.aastast ASi Harju Elekter Elektrotehnika müügidirektorina.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077