Autor: Juhan Lang • 27. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harju Elekter laiendas Leedus haaret

Harju Elekter ostab Leedu tütarettevõtte UAB Rifas kõik aktsiad ja saab ettevõtte ainuomanikuks.

Harju Elekter omandab lisaks olemasolevale 63%-le veel 37%-lise osaluse. Ettevõtte teatel jõustub ostutehing hiljemalt 28. aprillil ning tehingu hinda ei avalikustata.

Pärast tehingut jätkab UAB Rifas oma nime ja kaubamärgi all Harju Elektri 100%-lise tütarettevõttena. UAB Rifas kõigi aktsiate omandamine oli ettevõtte strateegiline otsus, et kindlustada oma positsiooni Leedus ja eksportturgudel, seisab äsjases börsiteates.

UAB Rifas juhatuse esimeheks valiti Andres Allikmäe ja liikmeteks Endel Palla, Tiit Atso (ettevõtte finantsjuht), Jan Osa (Harju Elekter Elektrotehnika müügidirektor) ja Aidas Šetikas, kes jätkab endiselt ettevõtte tegevjuhina.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077