Raigo Neudorf • 25. aprill 2014
Jaga lugu:

Hagar sai uue juhi

AS Hagar pagaritööstust asus juhtima Aivar Tamm.

Varem on Tamm töötanud AS Ingman Jäätised juhatuse esimehe ja müügidirektorina, samuti erinevatel ametikohtadel ASis Pajunen. Tema eelmine töökoht enne Hagarisse siirdumist oli rahvusvahelise toiduainetööstuse kontserni Unilever Eesti piirkonnajuht.

Hagari ühe omaniku Peter Ingmani sõnul on Aivar Tammel 22-aastane kohalikus kaubanduses tegutsemise kogemus.

„Hagaril on ambitsioon arendada jõuliselt nii tootmist kui müüki. Leiame, et just Aivari teadmised ning kogemused logistika, müügi ja tegevjuhtimise valdkonnas loovad tugevad eeldused seatud eesmärkide saavutamiseks,“ ütles Ingman.

ASis Hagar töötab 100 inimest. Ettevõtte müügikäive oli 2013.aastal 4,75 miljonit eurot. Tänavune esimese kvartali müügikäive kasvas võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 14%.Hagar valmistab pagaritooted (leib, sai, sepik, väikesaiad, kringlid) ning kondiitritooteid (koogid, tordid). Ettevõte on Baltikumi esimene ja suurim ciabatta’de tootja. Tuntumad kaubamärgid lisaks Hagarile on Pere ning Wabariigi.AS Hagar omanikfirma OÜ Masa Invest suuraktsionärid on Avo Kaasik ja Ingman Development Oy Ab.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt