Autor: Raigo Neudorf • 26. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööstusseadmete tootja OÜ Thorsteel otsib tootmisjuhti

Sauel asuv tööstusseadmete tootja OÜ Thorsteel otsib seoses ettevõtte tegevuse laienemisega oma meeskonda tootmisjuhti.

OÜ Thorsteel esindaja Marek Aasna sõnul on seni hakkama saadud ilma tootmisjuhita, kuid nüüd sunnib ettevõtte areng meeskonda täiendama.

Thorsteeli tegevusalaks on laias valikus roostevabast terasest protsessiseadmete ning masinate projekteerimine ja valmistamine piima-, õlle,- toiduainete- ning keemiatööstusele.Eestis on ettevõtte klientideks sellised tuntud toiduainetööstused nagu AS Kalev ja AS Tere, samuti müüb Thorsteel oma toodangut nii Soome, Rootsi kui Norra turgudele. Aasna sõnul on hetkel käimas töö ka selle nimel, et müügitegevust alustada Hollandi ja Austraalia turgudel.Thortseel on välja kasvanud teisest ettevõttest ning omal käel on firma tegutsenud 3 aastat. Hetkel pakub ettevõte tööd 13 inimesele ning otsitava tootmisjuhi ülesandeks saab tootmisprotsesside juhtimine ettevõtte tootmishoones Sauel.Sobivalt kandidaadilt oodatakse erialast haridust ja eelnevat töökogemust meistrina/tootmisjuhina soovituslikult roostevabast terasest seadmeid tootvas ettevõttes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077