Autor: Tanel Raig • 1. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balbiino müügijuht ülendati müügidirektoriks

Tänasest on ASi Balbiino müügidirektor Meelis Püvi, kes on viimased kaks aastat töötanud Balbiino müügijuhina.

„Suurepärased töötulemused Balbiinos ja pikaaegsed müügijuhina töötamise kogemused erinevates ettevõtetes teevad Meelis Püvist mitmekülgsete oskustega mehe, kes on valmis võtma vastutust ettevõtte müügiosakonna tegevuse eest,“ ütles Balbiino juhataja Kaido Salurand.

Püvi on töötanud erinevates kodumaistes ja rahvusvahelistes ettevõtetes müügijuhina kokku 19 aastat.

Varem vastutas Balbiino müügidirektor-ärijuht ka ettevõtte turundus- ja eksporditegevuse eest, kuid tänasest on nii Balbiino turundus- kui ka ekspordiosakond iseseisvad üksused. Turundusjuhi ametikohal jätkab Enel Kolk, ekspordijuhi kohal Kadi Kriit.

Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

Äripäeva müügijuhtide teemaveeb Best Sales korraldab reedel, 31. augustil koostöös Balbiinoga Müügijuhtide klubi, kus räägib ettevõtte ekspordijuht Kadi Kriit, millised on olnud tema ettevõtte suuremad õnnestumised ja ebaõnnestumised ekspordimüügis.

Lisaks toimub Balbiino tootmise külastus aadressil Viljandi mnt 26, Tallinn.

Klubi päevakava

10:00 - 10:30 Balbiino tootmise külastus

10:30 - 11:30 Kuidas Balbiino seab sihte ekspordimüügiks? Millised on olnud suurimad õnnestumised ja ebaõnnestumised ekspordimüügis? Balbiino ekspordijuht Kadi Kriit

11:30 - 12:00 Balbiino otsustas Eestis sisse osta kaubapaigutajate teenuse ettevõttest Müügiabi OÜ. Mida on tootjal oluline teada kaubapaigutamisteenusest? Räägib Müügiabi OÜ juhatuse liige Margit Lõhelaid

Osalemine klubis maksab 68 eurot + km ja registreeruda saab veebivormil SIIN

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077