Balbiino müügijuht ülendati müügidirektoriks

Tänasest on ASi Balbiino müügidirektor Meelis Püvi, kes on viimased kaks aastat töötanud Balbiino müügijuhina.

„Suurepärased töötulemused Balbiinos ja pikaaegsed müügijuhina töötamise kogemused erinevates ettevõtetes teevad Meelis Püvist mitmekülgsete oskustega mehe, kes on valmis võtma vastutust ettevõtte müügiosakonna tegevuse eest,“ ütles Balbiino juhataja Kaido Salurand.

Püvi on töötanud erinevates kodumaistes ja rahvusvahelistes ettevõtetes müügijuhina kokku 19 aastat.

Varem vastutas Balbiino müügidirektor-ärijuht ka ettevõtte turundus- ja eksporditegevuse eest, kuid tänasest on nii Balbiino turundus- kui ka ekspordiosakond iseseisvad üksused. Turundusjuhi ametikohal jätkab Enel Kolk, ekspordijuhi kohal Kadi Kriit.

Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

Äripäeva müügijuhtide teemaveeb Best Sales korraldab reedel, 31. augustil koostöös Balbiinoga Müügijuhtide klubi, kus räägib ettevõtte ekspordijuht Kadi Kriit, millised on olnud tema ettevõtte suuremad õnnestumised ja ebaõnnestumised ekspordimüügis.

Lisaks toimub Balbiino tootmise külastus aadressil Viljandi mnt 26, Tallinn.

Klubi päevakava

10:00 - 10:30 Balbiino tootmise külastus

10:30 - 11:30 Kuidas Balbiino seab sihte ekspordimüügiks? Millised on olnud suurimad õnnestumised ja ebaõnnestumised ekspordimüügis? Balbiino ekspordijuht Kadi Kriit

11:30 - 12:00 Balbiino otsustas Eestis sisse osta kaubapaigutajate teenuse ettevõttest Müügiabi OÜ. Mida on tootjal oluline teada kaubapaigutamisteenusest? Räägib Müügiabi OÜ juhatuse liige Margit Lõhelaid

Osalemine klubis maksab 68 eurot + km ja registreeruda saab veebivormil SIIN

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara