Loomasöödatootja Farm Plant liidab endaga tütarfirma

AS Farm Plant Eesti ja Farm Plant Kaubandus OÜ teatavad oma ühinemisest 1. juunil.

Ettevõtete ühinemise vajadus tuleneb asjaolust, et klientide ja tarnijate jaoks toimitakse juba mõnda aega kui üks koostööpartner. Farm Plant ütleb oma pressiteates, et kahe juriidilise isiku ühendamine on jaekaubanduse ärisuuna integreerimise loomulik tagajärg, mis aitab vältida ebaselgust kliendi jaoks ning muudab ka ettevõttes protsessid paindlikumaks ja lihtsamaks. Seega on ühinemise põhieesmärgiks optimeerida ettevõtte juhtimist ja tagada seeläbi äritegevuse efektiivsus.

Farm Plant Eesti asutati 1993. aastal ja on põllumajandussaadusi töötlev ja turustav ettevõte, käibega 55 mln eurot 2011 aastal. Ettevõte on turuliider loomasööda tootmises, mahuga 100 000 tonni aastas, ning ühtlasi üks suurimates vilja ja rapsi kokkuostjatest ja taimekasvatussisendite müüjatest Eestis. Farm Plant Eesti omanikeks on kaks suuremat Skandinaavia põllumajanduskontserni DLG Taanis ja Lantmännen Rootsis. Ettevõttes töötab 100 töötajat, firma tegevus vastab kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimissüsteemidele ISO 9001, ISO 14000 ja ISCC. 2011 aastal omistati Farm Plant Eestile “Vastutustundliku ettevõtte” tiitel.

2010. aastal loodi tütarettevõte Farm Plant Kaubandus OÜ, kelle omandusse sai senine Konekesko Eesti kauplustekett. Farm Plant Kaubandus OÜ kauplused müüvad põllu-, aia-, lemmiklooma- ja farmitarbeid. Ettevõtte klientideks on eratarbijad kui ka suuremad põllumajandustootjad. Kuus kauplust asuvad Jüris, Mäekülas, Viljandis, Rakveres, Tartus ja Võrus.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara