Autor: Tanel Raig • 20. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LG lapib investeeringutega aeglast reageerimist turutrendidele

LG Electronics plaanib tänavu suurendada investeeringuid 4,28 miljardi dollarini, mida on 33 protsenti rohkem kui eelmisel aastal. Ettevõtte eesmärk on väljuda madalseisust, mille tõi kaasa varasemate aastate aeglane reageerimine turutrendidele.

2,2 miljardit suunab ettevõte uurimis- ja arendustegevusse ning 2 miljardit dollarit seadmetesse. 2010. aastal olid investeeringumahud vastavalt 1,8 ja 1,3 miljardit dollarit.

Eelmisel aastal seisis LG silmitsi suurte katsumustega, kui ettevõtte hiline reageerimine kiiresti muutuvatele turutrendidele tõi kaasa kasumi märgatava languse. Pärast kriitilist eneseanalüüsi on LG teinud suuri jõupingutusi, et jõuda tagasi oma endisele positsioonile ning seadnud arengu oma prioriteediks.

Suurem panus tehnoloogia arendamisse on esimeste tulemustena andnud LG-le toodetena Optimus seeria nutitelefonid, CINEMA 3D telerid ja nutikad kodumasinad.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077