Autor: Tanel Raig • 14. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööstuses kolm korda rohkem tööpakkumisi

CV Keskuse andmetel oli tänavu esimeses kvartalis möödunud aastaga võrreldes kaks korda enam tööpakkumisi. Juunis on tööpakkumisi juba ligi kolm korda rohkem.

Kui eelmisel aastal avaldati CV Keskuse andmetel tööstuse sektoris kokku 2471 tööpakkumist, siis selle aasta jooksul on avaldatud juba 1601 tööpakkumist. Esimeses kvartalis oli eelmise aastaga võrreldes kaks korda enam tööpakkumisi. Juunis on aga edastatud juba 431 tööpakkumist, samas kui eelmisel aastal oli sellel perioodil tööstussektoris vaid 168 aktiivset pakkumist. „Tööstussektori käive suureneb ning sellest tulenevalt on vaja ka rohkem personali,” ütleb CV Keskuse turundusjuht Laura Tammeorg.

Enamlevinud ametikohad tööstuse kategoorias on tootmistööline, monteerija, komplekteerija ning keevitaja. Tööotsijaid on CV Keskusel tööstuse kategoorias 26 446.

Teine tööpakkumisi vahendav portaal, CV Online, viis läbi küsitluse, millest selgub, et veel tänavu kavatseb tootmise ja töötlemise valdkonna tööandjatest 45% juurde palgata spetsialiste, 45% oskustöölisi ja 35% lihttöölisi.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077