Hanza Tarkoni käive rekordgraafikus

Tartu elektroonika- ja peenmehaanikafirmafirma AS Hanza Tarkon tegi maikuus kõigi aegade parima kuukäibe, kinnitas ettevõtte juhataja Villu Ehrlich.

Ehrlichi andmeil jäi Hanza Tarkoni käive maikuus 5,4 miljoni euro kanti ehk umbes 85 miljonit krooni. „Meie saavutasime eelmisel aastal masueelse taseme ja tänavu oleme käibe osas võrreldes mullusega juba umbes kümne protsendiga ees.“

Hanza Tarkoni käive oli 2007. aastal 698,7 miljonit krooni. Kasumit teeniti tol aastal 36,4 miljonit krooni. Värske, 2010. aasta majandusaruande kohaselt oli Hanza Tarkoni käive 686,1 miljonit krooni ja kasumit teeniti 29,4 miljonit krooni.

„Palju väikseid tegijaid on masuperioodil ära kukkunud,“ iseloomustas Ehrlich olukorda nende sektoris. „Samas suured firmad on masu ajal otsinud uusi võimalusi. Kuna me oleme suhteliselt tugevad olnud ka masu ajal, siis oleme saanud uusi tellimusi ja töid.“

Osale arutelus

  • Väinu Rozental

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara