Autor: Katre Pilvinski • 9. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wendre: hüpet ekspordis ootame aasta teises pooles 

Näeme, et ekspordi kasv aasta lõikes tuleb vähemalt 10-15%, olulist hüpet loodame teisel poolaastal, ütles Wendre tegevjuht Vahur Roosaar.

"Meil võrreldes eelmise aastaga ekspordi osas müügikasvu 35% ei olnud, aga meil pole ka aastaplaanis sellised numbreid ette näha," kommenteeris Roosaar.

Kuid me tahame kasvada ja näeme oma kasvu tänase info põhjal põhiliselt aasta teises pooles, lisas ta. "Aasta esimene poole ongi meil planeeritud suhteliselt stabiilne ja aasta teine poole peaks meie poolt ka ekspordi osas oluliselt ilusamad numbreid võrreldes eelmise aastaga näitama."

"Tervikuna näeme, vähemalt loodame, et ekspordikasv aasta lõikes tuleb vähemalt 10-15%. Teisel poolaastal loodame olulist hüpet. Võrreldes eelmise aasta esimese poolega on eksport tänavu suhteliselt stabiilne olnud," sõnas Roosaar.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077