Autor: Virge Haavasalu • 26. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VKG Elektriehitus saab uue juhi - Andry Pärnpuu

VKG Elektriehituse kauaaegne juht Märt Viileberg lahkub  veebruarist ametist. Uueks juhiks saab endine Eesti Energia Kaevandused peaenergeetik Andry Pärnpuu. 

„Olen ligi kümme aastat töötanud Ida-Virumaa ühe tublima ettevõtte eesotsas ning minu jaoks oli see huvitavate väljakutsete ning kiire arengu aeg. Olen rahul tehtud tööga ning väga tänulik VKG Elektriehituse tublile meeskonnale, selle koostööpartneritele ning klientidele," teatas kauaaegne juht Viileberg, kes enda sõnul on valmis uuteks tegudeks.

„Suure huviga võtsin vastu VKG ettepaneku asuda juhtima kontserni kuuluvat elektriehituse alal töötavat ettevõtet. Töö erasektoris avab minu ees uusi väljavaateid ning minu jaoks on see kindlasti järjekordne arengusamm," kommenteeris uus juht Pärnpuu. "Nii VKG kui ka siin töötavad inimesed on mulle sümpaatsed ning ma usun, et see töö kujuneb edukaks”

VKG Elektriehitus AS kuulub VKG kontserni alates 2006. aasta juulist. Ettevõte on Eesti elektritööde ettevõtjate liidu (EETEL) liige. Mullu sai ettevõte Narva parima tööandja tiitli. Omab ISO 9001 ja 14001 sertifikaate. Ettevõttes leiab tööd ligi 70 inimest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077