VKG Elektriehitus saab uue juhi - Andry Pärnpuu

VKG Elektriehituse kauaaegne juht Märt Viileberg lahkub  veebruarist ametist. Uueks juhiks saab endine Eesti Energia Kaevandused peaenergeetik Andry Pärnpuu. 

„Olen ligi kümme aastat töötanud Ida-Virumaa ühe tublima ettevõtte eesotsas ning minu jaoks oli see huvitavate väljakutsete ning kiire arengu aeg. Olen rahul tehtud tööga ning väga tänulik VKG Elektriehituse tublile meeskonnale, selle koostööpartneritele ning klientidele," teatas kauaaegne juht Viileberg, kes enda sõnul on valmis uuteks tegudeks.

„Suure huviga võtsin vastu VKG ettepaneku asuda juhtima kontserni kuuluvat elektriehituse alal töötavat ettevõtet. Töö erasektoris avab minu ees uusi väljavaateid ning minu jaoks on see kindlasti järjekordne arengusamm," kommenteeris uus juht Pärnpuu. "Nii VKG kui ka siin töötavad inimesed on mulle sümpaatsed ning ma usun, et see töö kujuneb edukaks”

VKG Elektriehitus AS kuulub VKG kontserni alates 2006. aasta juulist. Ettevõte on Eesti elektritööde ettevõtjate liidu (EETEL) liige. Mullu sai ettevõte Narva parima tööandja tiitli. Omab ISO 9001 ja 14001 sertifikaate. Ettevõttes leiab tööd ligi 70 inimest.

Osale arutelus

  • Virge Haavasalu

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara