Autor: Väinu Rozental • 4. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa kummidetailide tehase töömaht kasvab kaks korda

Kui möödunud aastal viis veoauto Trelleborgi Kuressaare tehasest kord nädalas valmistoodangut Rootsi ja tõi toormaterjali tagasi, siis tänavu hakkab vedu käima kahel päeval nädalas, sest märtsis valmib tehase juurdeehitus ja tööle võetakse täiendavalt ligi 70 inimest.

"Praegu on meil tootmispinda 3200 ruutmeetrit, märtsikuu lõpuks lisandub 2100 ruutmeetrit," rääkis Trelleborgi Kuressaare tehase juhataja Kalver Kirs enne aastavahetust ajalehele Meie Maa. "Täna on meil 84 töötajat, neist üle poole on naised, kuid 2010. aasta lõpuks pakume tööd 150 inimesele," lisas ta.

Pikemas perspektiivis on Trelleborgi omanikud juba välja käinud, et tulevikus saab nende Kuressaares asuvas tehases tööd 300 inimest.

Trelleborgi Kuressaare tehas toodab Volvo ja Scania autotööstustele, Husqvarna, Iffi, Flygti ja teistele tehastele erinevaid tolmukaitseid, tihendeid, kaablite läbiviike ning katab metalldetaile kummiga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077