Saaremaa kummidetailide tehase töömaht kasvab kaks korda

Kui möödunud aastal viis veoauto Trelleborgi Kuressaare tehasest kord nädalas valmistoodangut Rootsi ja tõi toormaterjali tagasi, siis tänavu hakkab vedu käima kahel päeval nädalas, sest märtsis valmib tehase juurdeehitus ja tööle võetakse täiendavalt ligi 70 inimest.

"Praegu on meil tootmispinda 3200 ruutmeetrit, märtsikuu lõpuks lisandub 2100 ruutmeetrit," rääkis Trelleborgi Kuressaare tehase juhataja Kalver Kirs enne aastavahetust ajalehele Meie Maa. "Täna on meil 84 töötajat, neist üle poole on naised, kuid 2010. aasta lõpuks pakume tööd 150 inimesele," lisas ta.

Pikemas perspektiivis on Trelleborgi omanikud juba välja käinud, et tulevikus saab nende Kuressaares asuvas tehases tööd 300 inimest.

Trelleborgi Kuressaare tehas toodab Volvo ja Scania autotööstustele, Husqvarna, Iffi, Flygti ja teistele tehastele erinevaid tolmukaitseid, tihendeid, kaablite läbiviike ning katab metalldetaile kummiga.

Osale arutelus

  • Väinu Rozental

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara