16. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volta juht: ei ole prognoosidega kaasa läinud

Ettevõtte püsimise saladus on selles, et elatakse hetkes, võetakse olukorda rahulikult ega järgita prognoose, ütles ASi Volta kauaaegne juht ja üks omanikke Aivar Reivik.

„Et firma eluiga pikendada, tuleb firmat elus hoida,“ vastas Reivik päevaküsimusele, mida ta teeb oma ettevõtte eluea pikendamiseks. „Teeme rahulikult tööd. Ka raskel ajal peab hakkama saama, mis siin muud teha on. Meie jaoks ei ole see esimene kriis, vaid kolmas. Nii et juba teame, mida teha.“Ettevõtja ainus ülesanne on tema sõnul kasumit teenida, mis ka motiveerib tegutsema. „Kui ettevõttel hästi läheb, siis on ikka rõõmus meel,“ tõdes Reivik.Noortele ettevõtjatele soovitas Reivik igas olukorras rahulikuks jääda. „Ka headel aegadel peab rahulikuks jääma. Ei pea üritama kogu aeg laieneda,“ toonitas ta.Samuti soovitas Reivik laskmata karu nahka mitte jagada. „Teenimata tulu ei ole mõtet investeerida,“ selgitas ta.Reiviku sõnul ei ole ta kunagi prognoosidega kaasa läinud. „Vaatame seda, mis käes on, ja vastavalt sellele tegutseme,“ märkis kauaaegne juht.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077