16. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-Prindi suuromanik: haridus ei tohiks olla pelgalt lapsepõlve pikendus

Firma pikaajalise ea saladus on selged eemärgid, haridus ja haritus ning stressitaluvus, soovitas noortele ettevõtjatele K-Print OÜ suuromanik ja direktor Rein Rebane.

„Noortele soovitan väga selged eesmärgid paika panna, Soovitan, et haridus oleks haritus, mitte lihtsalt lapsepõlve pikendus,“ vastas Rebane küsimusele, mida soovitaksite noorele ettevõtjale, et tema firma oleks pikaealine.Veel tuleks Rebase sõnul olla valmis sellisteks probleemideks, mille peale „pole kunagi varem mõelnud“, ja muidugi on oluline stressitaluvus.Mida teeb K-Print iga päev firma eluea pikendamiseks? „Me teeme hullupööra tööd, et täna ellu jääda,“ tunnistas firmaomanik ausalt. „Investeerime võimalikult palju raha tagasi, valime hoolega personali ja proovime anda välja parimat toodet,“ lisas ta.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077