Autor: Margarita Kornõševa • 14. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savenkov: võlgades Onistar ei sulge uksi

Onistari omanik Igor Savenkov tõrjub kuuldusi sellest, et võlgades alkoholitootja lõpetab tootmise.

"Onistar töötab, vaikselt kaupleme viinaga. Kes teile ütles, et töötajaid enam pole," küsis Savenkov vastuseks dv.ee küsimustele.

Eelmise aasta mais ulatusid Onistari võlad 33 miljoni kroonini ning firma lubas need ära maksta, kuid praegu on võlad siiski veel üleval. "Aga te ju teate, praegu on kõigil raskused," märkis Savenkov. Maksu- ja tolliameti andmeil on tänaseks Onistari võlg kasvanud 37 miljoni kroonini.

Onistari juhatuse liikme Vladimir Fonini sõnul pankrotti ei paista, aga töötajaid on muidugi vähemaks jäänud, kui neid oli näiteks 2007. aastal. Alles on jäänud vaid hädavajalikud inimesed tootmise jätkamiseks.

Fonini sõnul on nende võlad küll tõepoolest suured, kuid ka nende endi koostööpartnerid on neile võlgu, kogusummas hetkel ligi 30 miljonit krooni. Fonini kinnitusel tegeleb ettevõte aktiivselt võlgade sissenõudmisega.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077