16. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Annus: rahal on ikka raha hind

"Kui rahakotis on raha 300 miljoni eest, siis mis hinnaga seda müüma peaks? Ikka 300 miljoni krooniga. Ma usun, et rahal on ikka raha hind."Merko Ehituse nõukogu esimees Toomas Annus ei usu aktsionäride põgenemist loodavast maadevahetus-Merkost, Äripäev

"Tegelikult ei ole me seda teemat uue Merkoga arutanud, vaid mõtlesime kohtuvaidluse Merkot. Me naljaga pooleks räägime, et võib-olla tema koht ei ole põhiturul, võib-olla olekski mõistlik alternatiivturu ettevõtteks saada."

Tallinna börsi tegevjuht Pille Parikas kahest Merkost börsil, Äripäev

"Ma usun, et Merko pidi välja tulema millegi loomingulisega."

Trigon Property Developmenti ja Viisnurga suuromanik Joakim Helenius, Äripäev

"Jõudu ja edu, kätt me ette panna ei saa. Otsigu meie kontor läbi, kui seda vajalikuks peavad."

Cleanaway juht Argo Luude prügifirmade kartellikahtlusest, Äripäev

"Mustamäe pakkumiste eelõhtul selgus, et ristsubsideerimine on lubatud ja arvestatakse kogu projekti lõpphinda. Ainuke võimalus oli nulli ja miinuste pakkumisega kaasa minna."

Ragn-Sellsi ärijuht Agu Remmelg Mustamäe jäätmeveo konkursist, Äripäev

"Tulumaksu jätkuv alandamine ei ole praeguses seisus hea mõte, sest inimene võidab sellest tegelikult vähe, aga avalik sektor kaotab palju."

sotsialist Peeter Kreitzberg, Postimees

"Maksude alandamine on meeldiv ka meie erakonnale."

IRLi esimees Mart Laar, Postimees

"Nagu Eestigi, on Iirimaa väga Euroopa-meelne – enne, kui meie liitusime, olid nad kõige Euroopa-meelsemad ja nüüd oleme meie veel Euroopa-meelsemad. Aga kui inimesed ei viitsi minna valima, siis võib kõike juhtuda."

president Toomas Hendrik Ilves, Postimees

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077