Baltika värbab sada töökätt

Baltika Grupi tootmisettevõte Baltika
Tailor avab novembris Lasnamäe Tööstuspargis Baltimaade moodsaima õmblusvabriku
ning loob poolsada uut töökohta.

10 000 ruutmeetrise pinnaga vabrikusse liigub ka seni Veerenni tänaval asunud tootmisüksus, teatas firma.

Baltika Tailori tegevdirektori Silvia Palu sõnul on uues tehases töökohti ca 450le õmblejannale. „Uutele kohtadele ootame Lasnamäe ja Maardu inimesi, sest sellesse piirkonda on koondunud palju õmblusalase oskusega tööjõudu ning meil on neile täna pakkuda parimad töötingimused sel alal,“ rääkis Palu.

Uus vabrik pakub tööd eeskätt õmblejatele, aga ka tehnoloogidele, juurdelõikajatele ja abitööjõule – näiteks transporditöölistele. „Ootame kõiki, kes soovivad tööd edumeelses õmblusettevõttes, sest headest asjatundjatest on alati puudus,“ teab aastaid õmblustööstusega seotud Silvia Palu.

Silvia Palu kinnitas, et Baltika tootmine kolib küll kesklinnast kaugemale, kuid tuleb töötajale lähemale. „Pea pooled meie tänastest õmblejatest elavad Lasnamäel ja Maardus ning ka uusi töötajaid ootame siit,“ kinnitas Palu. Tema sõnul räägib Tööstusparki liikumise kasuks lähistel asuv lasteaed, polikliinik ning mitmed ostukeskused, samuti ei ole probleeme auto parkimise ning ühistranspordiga.

Baltika Tailori uus tehas on Baltimaades ainuke omalaadne, kuna see on projekteeritud õmblusvabriku vajadustest lähtudes. „Näiteks on uues majas lisaks tööruumidele hubane toitlustuskoht, mitmed puhkeruumid ja koolitusklassid ning otse tootmishoone ees asuv ühistranspordi peatus,“ tutvustab Palu. Tema sõnul ei saa tulevast töökeskkonda võrrelda sellega, mida õmblejad seni on harjunud nägema.

Uue õmblusvabriku rajamise ning sel nädalal alanud värbamiskampaania taga on Palu sõnul Baltika Grupi kiire kasv ning sellest tingitud tootmismahtude suurenemine.

Hetkel Veerenni tänaval asuvate Baltika Tailori tootmisprotsesside üleviimine Lasnamäele algab oktoobri lõpus, uue tehase avamine on planeeritud novembrisse.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara