Autor: kohvisemu.ee • 27. veebruar 2024

Heategu kohvi kaudu: KohviSemu ja Save the Children koostöö

On aeg muuta iga valmistatud tass kohvi kasulikumaks! KohviSemu teeb nüüd koostööd ülemaailmselt tunnustatud MTÜ-ga Save the Children, et saaksite iga lonksuga väikese heateo teha. See tähelepanuväärne sihtasutus avaldab tõelist mõju laste elule kõikjal, Leedu piiridest konfliktipiirkondadeni ja kaugemalegi.

Kui hea kohv on su tuju asendamatu osa, kaaluge selle suurepärase uue algatuse toetamist oma järgmise KohviSemu ostuga.

Foto: kohvisemu.ee

Minimaalne kogus, maksimaalne panus

Mida sisaldab tassike For a Better World kohvi? Armastust ja lootust! Iga kord, kui ostate paki meie piiratud koguses välja antud Save the Children kohvi, läheb 1 € kohvi hinnast otse sihtasutusele. Kuna me usume nende töösse nii tugevalt, teeme omalt poolt selle annetuse samaväärseks! See tähendab, et organisatsioon saab igalt müüdud pakilt 2 eurot, mis aitab neil kogu maailmas raskustes noorte elusid muuta.

Olete kindlasti rahul ka oma heategija kohvi maitsega! Brasiiliast, Hondurasest ja Indiast pärit 100% araabika segu pakub meile šokolaadikommide hõrku järelmaitset koos tsitruseliste, šokolaadi ja sarapuupähklite magusate ja erksate nootidega. See on ideaalne viis lahkuse tähistamiseks.

Kuidas minu abist kasu on?

Sellest KohviSemu algatusest kogutud raha suunatakse otse organisatsiooni Save the Children Leedu harule Gelbėkit Vaikus. Nende kindlates ja usaldusväärsetes kätes aitavad teie rahalised vahendid rajada lastekeskusi üle riigi, pakkuda raskustes peredele psühhosotsiaalset ja rahalist tuge, laste õiguste kaitset ning nende oskusi tugevdavaid programme. Sihtasutus pühendab palju ressursse ka positiivse vanemluse programmidele, aidates vanematel oma laste jaoks paremini toime tulla. Leedu on olnud tubli Ukraina kriisist mõjutatud perede ja teiste kannatavate elanikkonnarühmade vastuvõtmisel, seega teeb sihtasutus kõvasti tööd ka nende inimeste toetamiseks.

Mis on Save the Children?

Save the Children on suurim iseseisev laste arendamisel ja õiguste kaitsmisel põhinev organisatsioon maailmas. Praegu on neil esindused või partnerorganisatsioonid enam kui 120 riigis. See sihtasutus on olnud lootuse majakas haavatavatele lastele üle maailma enam kui 100 aastat. 1919. aastal, pärast Esimest maailmasõda asutatud organisatsioon töötab praegu selle nimel, et parandada nende laste elu, kes seisavad silmitsi raskustega, pakkudes neile juurdepääsu tervishoiule, haridusele ja kaitsele.

Foto: kohvisemu.ee

Kuidas Save the Children maailma muudab

Organisatsiooni Save the Children missioon on tagada, et igal lapsel oleks võimalus kasvada tervena, harituna ja turvaliselt. Nad reageerivad kriisidele, aitavad luua ja ellu viia pikaajalisi arenguprogramme ning propageerivad laste õigusi. Alates looduskatastroofidest kuni konfliktide ja pandeemiateni on Save the Children sageli esimeste saabujate ja viimaste lahkujate seas, pakkudes kohest abi ja püsivat tuge.

Organisatsiooni mõju ulatub aga hädaolukordadele reageerimisest palju kaugemale. MTÜ Save the Children inimesed töötavad väsimatult, et tegeleda vaesuse ja ebavõrdsuse algpõhjustega, propageerides poliitiliste muudatuste tegemist ja andes kogukondadele võimaluse ehitada oma väikelastele parem tulevik. Olgu selleks siis elupäästva tervishoiu pakkumine, kvaliteetsele haridusele juurdepääsu tagamine või laste kaitsmine ekspluateerimise ja vägivalla eest - Save the Children on pühendunud püsivate muutuste loomisele.

Nende missioon

Sihtasutus teeb koostööd kohalike kogukondade, valitsuste ja partnerorganisatsioonidega, et leida lahendusi, mis vastavad iga piirkonna ainulaadsetele vajadustele. See tagab, et rakendatavad lahendused pole mitte ainult nutikad, vaid ka jätkusuutlikud ja toimivad, ning kohandatud kohalike oludega. Mitmete annetajate ja toetajate panused aitavad rahastada programme, mis muudavad maailma kõige pisemate elusid tõeliselt paremaks, mistõttu on Save the Children MTÜ-st nüüdsest saanud usaldusväärne nimi.

Ka siin ei löö nad piiri ette! Save the Children rahastab käimasolevaid ülemaailmseid propageerimispüüdlusi. Nad sunnivad poliitikakujundajaid ja ,-mõjutajaid seadma esikohale laste õigused ja heaolu. Nende töö aitab kujundada maailma, kus iga laps mitte ainult ei jää ellu, vaid ka areneb – ja oma mitmekülgsete lähenemisviiside kaudu muudab Save the Children selle visiooni reaalsuseks.

Tänu sellistele algatustele nagu koostöö KohviSemuga, saavad üksikisikud ja kogukonnad mängida olulist rolli Save the Children missiooni toetamisel, et ükski laps ei jääks maha. Sihtasutus Save the Children on tunnistus kollektiivse tegevuse muutvast jõust maailma kõige haavatavamate laste heaolu ja potentsiaali kaitsmisel.

Kas olete valmis tegema väikese ostu, kuid suure muutuse? Pidage meeles: iga pakk KohviSemu piiratud koguses Save the Children kohvi annab fondi veel 2 €, mida Leedu väikelaste ja Ukraina pagulasperede abistamiseks kasutada. Olenemata sellest, kas otsite suurepärast viisi selle piduliku hooaja jaoks või usute lihtsalt tugevalt selle organisatsiooni suurepärast töösse, on teil imeline võimalus siduda oma kofeiinisõltuvus hea eesmärgiga ja muuta maailm paremaks ja helgemaks kohaks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077