Autor: Hydro Extrusion Baltics • 12. detsember 2022

Hydro omandab Hueck’i

Hueck on pereettevõte ja alumiiniumisüsteemide ning pressitud alumiiniumprofiilide tarnija, mille peakontor asub Lüdenscheidis Saksamaal. Ettevõttel on 500 töötajat, kaks ekstrusioonipressi ja integreeritud valukoda. Hueck jaguneb kaheks ettevõtteks: Hueck Extrusion ja Hueck Systems.

Omandamine tugevdab Hydro Extrusions'i positsiooni Euroopas ja täiendab selle jalajälge. See tugevdab Hydro Building Systems'i brände WICONA ja SAPA Saksamaal ja teistel Euroopa turgudel, edendades võimalust pakkuda klientidele kvaliteetset teenust veelgi laiema tootevaliku ja innovaatilise tootepakkumise kaudu.

Hueck Systems tegutseb peamiselt Saksamaal, mis on Euroopa ehitussüsteemide turu suurim segment. Sellel on 60-aastane kogemus Saksa inseneriteadmistega. Ettevõte on spetsialiseerunud akende, uste ja fassaadide lahenduste loomisele ehitustööstuses ning sel on keskladu oma peamises asukohas – Lüdenscheidis. Lisaks Saksamaale tegutseb Hueck ka Austrias, Šveitsis, Taanis, Madalmaades, Tšehhi Vabariigis ja Ühendkuningriigis, aga ka muudel turgudel partnerlussuhete kaudu, millele on juba ammu alus pandud.

Hydro Building Systems pakub uuenduslikke jätkusuutlikke alumiiniumlahendusi akende, uste ja fassaadide jaoks ning loob juhtivaid standardeid oma valdkonnas, töötades täieliku ringmajanduse heaks. Meie brändid SAPA ja WICONA arendavad ja turustavad täiustatud alumiiniumist ehitussüsteeme igat tüüpi hoonete jaoks. Hydro Building Systems püüab 3200 andeka inimesega lisada püsivat väärtust ja arendada jätkusuutlikku lähenemist uute lahendustega, mis sisaldavad vähemalt 75 protsenti ringlussevõetud ja 95 protsenti taaskasutatavat materjali - vähendades materiaalset mõju hoone elutsüklile.

"Hueck ja Hydro Building Systems'i brändid SAPA ja WICONA keskenduvad ühise ettevõttena jätkusuutlikkusele, kohalikule esindatusele ning tehnilisele oskusteabele. Meie missioon ei muutu Hueck'i omandamisega. Oleme täielikult pühendunud sellele, et aidata klientidel realiseerida uusi võimalusi ehitusturul. Tänu parimatele talentidele ja sihikindlale keskendumisele äritegevusele ja meie toodete kvaliteedile oleme partneriks, keda meie kliendid vajavad eesmärkide saavutamiseks," sõnab Hydro Building Systems'i juhtiv asedirektor Henri Gomez.

Tehingu teostamine eeldab Saksamaa ja Austria konkurentsiasutuste heakskiitu ning see toimub eeldatavalt 2023. aasta esimese kvartali lõpuks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077