Autor: Toomas Kelt • 8. mai 2024

Metsamajandajad metsanduses pikka plaani ei näe

Äripäeva raadio saates “Mets ja majandus” on seekord juttu erametsandusest. Suurim probleem ei ole praegu metsamajandajate jaoks mitte majanduse langus või vähenenud nõudlus puittoodete järele, vaid riikliku metsanduspoliitika ettearvamatus.
Kaks korda on Eesti Metsameister jõudnud Financial Times 1000 edetabelisse, mis reastab Euroopa kõige kiiremini kasvavaid ettevõtteid. Pildil Taavi Lellep ja Joel Lobjakas seda tõendavate tunnistustega.
Foto: Eesti Metsameister

Seekord on saates külalisteks metsandusettevõtte Eesti Metsameister kaasasutaja ja nõukogu esimees Taavi Lellep ning tegevjuht Joel Lobjakas. Tosin aastat turul olnud peamiselt erametsade majandamisele keskendunud ettevõtte juhid räägivad ettevõtte käekäigust, kriisidest ja erametsanduse perspektiividest Eestis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077