Autor: Allan Rajavee • 29. märts 2022

Saunum soovib täistuuridel edasi kasvada

Kuigi tooraineturud on äärmiselt volatiilsed, pole Saunumil plaanis kasvukursilt eemale triivida, vaid tahetakse murda uutele turgudele, kinnitas aktsiaseltsi Saunum Grupp juhatuse liige Henri Lindal.
Saunum Group ASi aktsionäride korraline üldkoosolek, fotol Henri Lindal.
Foto: Liis Treimann

Lindali sõnul jäid Saunumi mullused tulemused oodatud tasemele. „Vaid kahjum tuli oodatust pisut suurem,“ tõdes kasvufaasis Saunumi juhatuse liige. Lindali sõnul on Saunum pisut oma kasvuootusi vähendanud, kuid seda peaasjalikult Venemaa ja Ukraina turgude väljaarvamise tõttu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077