Autor: Riho Kirsipuu • 4. märts 2022

Saunum plaanib lisaraha kaasata

Saunumi nõukogu kiitis täna heaks 2021. aasta konsolideeritud auditeeritud majandusaruande ning juhatus kutsub kokku aktsionäride korralise üldkoosoleku, kirjutab ettevõte börsiteadetes.
Saunum looja Andrus Vare.
Foto: Andras Kralla

Võrreldes 28. veebruaril avalikustatud auditeerimata tulemustega ei ole muutusi toimunud. Saunum Group ASi 2021. aasta konsolideeritud auditeeritud müügitulu oli 1,9 miljonit eurot ning puhaskahjum 0,46 miljonit eurot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077