Autor: Tööstusuudised.ee • 1. august 2022

Saunum majanduses enam lähitulevikku ei prognoosi

Juulikuus häid majandustulemusi näidanud Saunum Grupp võtab tagasi aasta algul välja öeldud majandustulemuste prognoosid aktsionäridele. Samuti ei anta välja uusi prognoose, sest majanduskeskkond muutub väga kiiresti, teatas ettevõte oma börsiteates.
Saunum Grupi juhatuse liige Henri Lindal.
Foto: Andras Kralla

Juulikuus oli Saunum Grupi käive 138 900 eurot, mis on üle 36 tuhande euro suurem kui käive eelmise aasta juulis. Saunum Group juhatuse liige Henri Lindal märkis börsiteates, et juulikuu on Saunumis puhkuste kuu ning suurt käibekasvu ei oodatudki. Küll aga loodab ta augustist teha saunaehituse rekordkuu, kuna Soomes Naantalis toimunud elamumessilt saadi oma toodetele väga head tagasisidet ja esimesed kinnitatud tellimused on juba töös.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077