Autor: Robert Kiuru • 22. veebruar 2023

Harju Elekter kukkus rekordkäibe juures esmakordselt kahjumisse

Harju Elektri neljandat kvartalit ja aastat ilmestab rekordiline müügitulu, mis kasvas eelnevate perioodide võrdluses ligi 15%. Sellest hoolimata tõi keeruline aasta Harju Elektrile esmakordse ärikahjumi jättes nelja ja poole miljonilise augu.
Harju Elektri juht Tiit Atso.
Foto: Liis Treimann
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077