Autor: Riho Kirsipuu • 23. detsember 2021

Silenile oli november rekordiline kuu

Investorite üks lemmikettevõtteid Funderbeami platvormilt Silen, teatas novembri majandustulemused ning rekord suudeti teha nii käibes kui ka müügitellimustes.
Sileni juhil Endrus Argel on põhjust olla rõõmus.
Foto: Liis Treimann

Helikindlaid telefoni-ja nõupidamisruume tootev ettevõte kirjutas ülevaates, et novembris kinnitati 1,08 miljoni euro väärtuses uusi tellimusi, mis tulid kokku 15 erinevast riigist. Käibes suudeti näidata 9% kasvu, 635 000 euro peale. Töötajaid lisandus kolm ning kokku makstakse palka 35 inimesele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077