Autor: Simo Sepp • 30. november 2021

Vaikust pakkuv Silen sõlmis 6 miljoni eurose lepingu

Funderbeami platvormil kauplev helikindlate kabiinide tootja Silen on sõlminud 6 miljoni euro suuruse lepingu suurkliendiga, kelle nime hoiab Silen veel saladuses.
Silen on sõlminud suuremahulise tarnelepingu salapärase USA suurettevõttega.
Foto: Raul Mee

Kuigi Silen partneri nime ei avalda, kinnitab kabiinitootja tegevjuht Endrus Arge, et tegemist on tõelise ettevõtlusmaailma rokkstaariga, mis kuulub USA 500 suurima ettevõtte esiotsa. Sileni sõlmitud lepingu suurus on 6 miljonit eurot ja jaotub kahe aasta peale. Silen on juba alustanud esimeste saadetise tarnimisega kliendile.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077