Autor: Tööstusuudised.ee • 10. november 2021

Silen võitis maineka innovatsiooniauhinna

Helikindlaid telefoni- ja nõupidamisruume tootev Silen pälvis NeoCon2021 innovatsiooniauhinna. Tunnustus antakse välja iga-aastasel tööruumide sisustusmessil NeoCon, mis on üks olulisimaid ja suurimaid valdkonna sündmuseid maailmas.
Silenile tõi väärtusliku auhinna uus toode MindSpa by Synctuition.
Foto: Silen

Auhinna võitis Sileni uus toode lõõgastumisruum MindSpa by Synctuition, mis arendati koostöös samanimelise meditatsiooniäpi Synctuition loojatega, kes on eksperdid mindfulness'i ehk kohaloleku alal. Nende ruumilise 3D-heliga rakendus aitab inimestel vähendada stressi, saavutada parem uni ja tõsta produktiivsust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077