Autor: Tööstusuudised • 21. september 2020
Ainult tellijatele

„Ettevõtluse auhind 2020“ nominentide hulgas on ka mitmed tööstusettevõtted

Selgunud on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ja Eesti Tööandjate Keskliidu poolt välja antava ettevõtluse auhinna nominendid. Parimad ettevõtted viies kategoorias kuulutatakse välja 8. oktoobril toimuval auhindamisüritusel.

Ettevõtluse auhind 2019
Autor: Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

EASi juhi Peeter Raudsepa sõnul arvestati tänavu lisaks majandusnäitajatele ja ühiskondlikule panusele ka kriisis toimetulekut ning uuendusmeelsust. „Hea märk oli see, et kõige tihedam konkurents oli seekord aasta uuendaja kategoorias. See näitab meie ettevõtete ambitsiooni ja võimekust ka keerulisemate oludega kohaneda ning innovatsiooni luua,“ sõnas Raudsepp ning lisas, et suurt tunnustust väärivad loomulikult kõik kandideerinud ettevõtted.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077