Autor: Jaan Martin Raik • 14. jaanuar 2021

Silen on esimesel kauplemisnädalal teinud metsiku tõusu

Sileni osaku hind tegi esimesel kauplemisnädalal metsiku kasvu Funderbeami järelturul.
Foto: Raul Mee
Funderbeami platvormil alustas eelmisel nädalal järelturul kauplemist Silen OÜ, mis on toonud investoritele korraliku tootluse.

Projekti märkimisel osalenud investoritele jagati osakud hinnaga 1,62 eurot. Esimesel päeval alustas osak kauplemist 3,13 euro juures ning esimesel nädalal tegi osakuhind pea 128% tõusu. Praegu kaupleb ettevõtte osak Funderbeami järelturul 3,69 euro juures. Investoreid on platvormi andmetel 812 ning turul on kaubeldav 18% ettevõtte väärtusest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077