Autor: Tööstusuudised.ee • 18. november 2020

Telefoni- ja nõupidamisruumide tootja Silen kaasab 1,5 miljonit eurot

Helikindlad telefoni- ja nõupidamisruume tootev Silen alustas täna investeerimis- ja kauplemisplatvormil Funderbeam avalikku kampaaniat sooviga kaasata kuni 1,5 miljonit eurot. Investeeringu peamine eesmärk on oma positisiooni laiendamine ja tugevdamine välisturgudel.
Foto: Silen

Silen loob liikuvaid, modulaarseid ja helikindlaid ruume nii koosolekute pidamiseks, kõnede tegemiseks kui ka lihtsalt vaikuses töötamiseks, et täiustada avatud kontorite ruumilahendusi ning lahendada olulist murekohta. „Ühised koostöötamise ruumid on maailmas laialdaselt levinud lahendus. Samas see võib tähendada häirivat müra ja privaatsuse puudust või vähesust. Uuringud näitavad, et inimene vajab pärast segamist uuesti keskendumiseks umbes 30 minutit, mis mõjutab tervikuna töötaja produktiivsust,” selgitab Sileni kaasasutaja ja tegevjuht Endrus Arge.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077