Autorid: Mait Kraun, Martin Johannes Teder, Pille Ivask • 15. september 2021

Tankeri müük valmistas investoritele pettumuse ja andis õppetunni

Raskustesse sattunud ja maha müüdud õlletootja Tankeri investorid on juhtunus pettunud, kuid võtavad oma rahalist kaotust Funderbeamis kui kasulikku õppetundi. See on aga õppetund, mis maksis esimeste seas raha mängu pannud investoritele kokku umbes 400 000 eurot.
Tankeri juhtinvestori Tauri Alase arvates müüdi ettevõte maha väga soodsalt.
Autor: Raul Mee

Pruulikoja müügitehingu kohta on õhus jätkuvalt mitmeid küsimusi, millele pole rahulolematud väikeinvestored vastuseid saanud. Näiteks Tankeri juhtinvestorit Tauri Alast kripeldab, miks ei tulnud firma omanikud investoritega tegelikust olukorrast ausalt rääkima.

Tankeri Funderbeami-eelne investor Madis Müür on nõus, et ettevõtte kommunikatsioon jäi kehvaks, aga Tankeri vastu suunatud kriitika on tema meelest inetu ning investeeringut tuleks võtta kui õppetundi. Eesti äriinglite võrgustiku EstBANi president Lev Dolgatsjov oli nõus, et tegemist on õppetunniga, pärast mida tuleb eluga lihtsalt edasi minna.

Loe pikemalt Äripäevast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077